Pagini

Faceți căutări pe acest blog

17 februarie 2012

She Wood- Dsquared2



Brand-ul Dsquared2 este unul de moda, aparut in Canada, in anii 80. Primul parfum al casei a iesit abia in 2007, un parfum masculin,  He Wood. In anul urmator, a fost produs si primul parfum feminin, She Wood, care e perechea primului. Venit dintr-o tara cu un peisaj natural mai putin viciat, cred ca nu este intamplatoare alegerea lemnului ca sursa de inspiratie. Insasi sticla parfumului, perfect paralelipipedica, seamana cu o cutie careia i s-a aplicat un capac de lemn. Busonul parfumului este plasat usor lateral, fiind de culoare roz-bejulie, metalizata. Sticla mi se pare interesanta, dar nu-mi pare ca rimeaza cu busonul.


Parfumul are notele de varf destul de proaspete, dar cam baritonale pentru un parfum feminin. E o lamaie, foarte putin neroli si o iasomie care se vor luminoase, dar nu prea sunt. In secundar e un miros cam buruienos, care seamana cu urzica. In scurt timp apar notele de fond: o violeta destul de reusita, dar invadata de mosc. Ai impresia ca innoata in ulei. Ea este placuta si discreta, nimic de zis, dar cumplit de plictisitoare. Parfumul s-ar fi vrut modern, dar mie imi seamana cu un parfum vetust, care nu se adreseaza tinerilor , cum ar fi fost de asteptat, avand in vedere productiile vestimentare ale casei, ci varstei a III-a. Parfumul nu are dinamica, abia a inceput, a intrat repede in notele de fond si moare cu ele de gat. Dar, nicio problema, am vazut si altele mai catastrofale si de la case mai mari.
Parfumul este de uz cotidian. Ar merge iarna si primavara devreme, cand da mugurul.

Numele parfumului: She Wood
Casa: Dsquared2
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2008
Creator: Daphne Bugey

Categorie olfactiva: Floral-lemnos, mosc
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: lamaie, iasomie, , neroli
note de fond: violeta, frunze de violeta, heliotrop, mosc alb
note finale: cedru, vetiver, ambra vegetala

Aprecieri personale
Intensitate: destul de discret
Persistenta: medie
Flacon: a se vedea descrierea din text
Evaluare: 5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.