Pagini

Faceți căutări pe acest blog

25 februarie 2012

Little Kiss Me- Salvador Dali



Parfumul Little Kiss Me , aparut in 2010, este semnat de Céline Ellena-Charabot. El este destinat tinerelor femei si se vrea un parfum vesel, fericit, cu primavara, cu cer senin, un fel de oda a bucuriei de a trai. Flaconul parfumului este cilindric. Pe un fond alb, Mikael Karrau, care a semnat grafica flaconului, a desenat niste buze ciclame, foarte senzuale si alte motive vegetale stilizate, in culori pastelate. Buzele aduc aminte de celebra canapea rosie, desenata de Salvador Dali in anii 30’.


Notele de varf ale parfumului sunt mult mai grave decat ma asteptam. Se simte un miros foarte dens si opulent de lotus piperat. Nu stiu, dar mirosul imi aduce aminte de un detergent de rufe. In notele de fond se simte mai intai o magnolie, apoi si un bujor, dar tare ofilite si amarate amandoua. Mirosul e foarte palid si apos. In loc sa-mi evoce o zi cu soare, imi evoca una cu ploaie. Sunt ca niste flori moarte, imbacsite de apa. Parca ar fi miros de sapun sau sampon. Ulterior parfumul devine mai uscat, mirosul de magnolie dispare total si ramane doar cel de bujor, acum uscat si chiar pudrat. Parca e mai bine, dar tot nu e vesel. Pudra asta reuseste sa imbatranesca si floarea si parfumul. E un parfum floral, dar nu simt ca mi-ar da nici energii pozitive, nici buna dispozitie. Insasi evolutia lui este liniara si cam plictisitoare. In notele finale, parfumul capata un usor iz acru, care-mi displace.
Parfumul este purtabil ca parfum de toata ziua, in special primavara.

Numele parfumului: Little Kiss Me
Casa: Salvador Dali
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2010
Creator: Céline Ellena-Charabot
Categorie olfactiva: floral
Descriere oficiala:
note de varf: lotus, bambus, piper brazilian
note de fond: magnolie, bujor, floarea pasiunii
note finale: pudra de iris, lemn alb, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: medie
Flacon: vezi textul
Evaluare: 4/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.