Pagini

Faceți căutări pe acest blog

25 februarie 2012

Mandarina Duck Eau de Toilette- Mandarina Duck





Mandarina Duck este un brand italian creat in anii 70’, specializat in accesorii de calatorie, iar Mandarina Duck EDT este primul parfum creat de acest brand, in 2004.
Sticla parfumului, ca si ambalajul din carton, sunt foarte potrivite cu parfumul. Sticla este din cristal galben, de forma paralelipipedica, aplatizata, cu colturi rotunjite si cu o adancitura care-ti permite sa o apuci mai bine. Busonul este de aceeasi culoare cu sticla, dar din plastic transparent.
Parfumul este unul usor, de vara, numai bun de vacanta, proaspat, tonic revigorant si prietenos. Notele de varf au frezia, putin piper si o bergamota foarte frumoasa. Nu te inteapa nimic pe la nas, dimpotriva parfumul este ca o crema de lamaie, usor dulce. In notele de mijloc domina un miros de ceai de jasmin. Parfumul are tot timpul o nota gurmanda, asta este farmecul lui. Sigur ca nu este foarte original, exista multe parfumuri cu care seamana. Iti evoca spatiul mediteraneean, insorit si verde. Parfumul e foarte placut, pacat ca nu prea are siaj si nici persistenta foarte mare. O pulverizare pe haine ii mai prelungeste nitel amintirea. Pana la urma este doar o apa de toaleta si are un pret accesibil. Eu zic ca isi merita banii. 



Numele parfumului: Mandarina Duck
Casa: Mandarina Duck
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2004
Creator: nu stiu
Categorie olfactiva: floral-jasmin
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, piper alb, frezia galbena
note de fond: ceai de jasmin, gardenia, caprifoi
note finale: lemn de cedru, seminte de hibiscus, note de mosc

Aprecieri personale
Intensitate: discret
Persistenta: in jur de 2 ore
Flacon: a se vedea descrierea din text
Evaluare: 7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.