Pagini

Faceți căutări pe acest blog

7 martie 2012

Look- Vera Wang


Parfumul Look, al casei Vera Wang, designer de moda, specializat in primul rand in conectionarea de rochii de mireasa, a iesit pe piata in 2008, fiind semnat de Annie Buzantian. Sticla parfumului, din cristal transparent, are un design modern, simplu, fiind aproximativ dreptunghiulara (la vederea din fata), cu laturile si colturile slefuite, extraplata. Busonul este paralelipipedic, din plastic transparent. Sticla  ne face, din start, sa ne asteptam la un parfum simplu, modern.

Vera Wang

 Notele de varf ale parfumului sunt exclusiv fructate: citrice, mere Golden si foarte multe lychee.  E drept ca, initial, ele sunt cam acide, dar mie nu imi displac. Pe parcurs se mai domoleste ascutimea fructelor si apar notele florale. Inima parfumului ar trebui sa fie predominant florala, totusi mirosul floral este destul de putin pregnant, fiind dominat de fructe. Se simt, totusi frezia si iasomia. Compozitia este foarte luminoasa, aerisita, proaspata si acrisoara, asa cum era si de asteptat de la Annie Buzantian care iubeste notele luminoase si optimiste. In general i se reproseaza acestui parfum ca ar fi prea fresh si ascutit, ba chiar mai mult, ca ar fi un parfum fara suflet. Mie mi se pare un parfum absolut OK pentru vara. E foarte interesant cum se gasesc obiectii si se ridica stacheta cand e vorba de un brand mic, in schimb fata de brandurile mari, care produc adesea jus-uri roz, care persista o ora, se manifesta foarte multa indulgenta. Parfumul asta chiar are o buna tinuta, nu esueaza in penibil dupa niste note de varf ademenitoare. Este destul de persistent si nu este nicidecum conservator asa cum sugereaza unele comentarii. Il gasesc un parfum in armonie cu prezentul chiar daca el nu este foarte inventiv. Ce este ciudat este ca el se vinde in Romania mult mai scump decat in USA, unde pretul este foarte bun. Dar preturile multor parfumuri sunt foarte curioase in Romania, de cele mai multe ori nu au nicio legatura cu pretul corect. Revenind la parfum, mai trebuie spus ca este un parfum de vara, de toata ziua, foarte onorabil pentru birou si alte activitati cotidiene. E foarte tineresc, dar nu infantil, se poate linistit purta de catre orice femeie dinamica, indiferent de varsta. 

 

 

Numele parfumului: Look
Casa: Vera Wang
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2008
Creator: Annie Buzantian

Categorie olfactiva: chypre-floral
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: mandarina, lychee, mere Golden
note de fond: iasomie, crin, frezie
note finale: vanilie, mosc, patchouli, muschi de stejar



Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: vezi descrierea din text
Evaluare: 6/10

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.