Pagini

Faceți căutări pe acest blog

2 martie 2012

Miss Dior Eau Fraiche-Christian Dior





Parfumul, aparut de curand (2012), este semnat de Francois Demachy. Sticla este rectangulara, din cristal transparent, iar busonul, din plastic transparent, estr impodobit cu o fundita argintie.
Parfumul este foarte frumos, dar imi seamana destul de mult cu Chanel- Chance Eau Fraiche. Uitandu-ma peste ingrediente, ele sunt cam aceleasi, doar la notele de mijloc apare gardenia in locul iasomiei. Parfumul incepe cu o bergamota foarte blanda si placuta si galbanum care asigura prospetimea notelor. In notele de mijloc se dezvolta partea florala, parfumul fiind frumos, usor dulceag, transparent, de mare rafinament. Mirosul este destul de discret, ca o mangaiere plina de tandrete. Bergamota este foarte longeviva, se simte foarte bine si in notele de mijloc, pastrand prospetimea parfumului. Evolutia este destul de liniara, dar, fiind placut parfumul, nu reuseste sa te plictiseasca. E un parfum superb pentru primavara si vara si o achizitie foarte buna.




Numele parfumului: Miss Dior Eau Frache
Casa: Christian Dior
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2012
Creator: Francois Demachy

Categorie olfactiva: chyprée-floral
Gen: femin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota de Calabria, galbanum
note de fond: gardenia
note finale: patchouli de Indonezia

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: medie
Flacon: vezi textul
Evaluare: 9/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.