Pagini

Faceți căutări pe acest blog

2 martie 2012

Sheer Beauty- Calvin Klein




Parfumul este foarte recent lansat (2012), fiind o varianta a lui Beauty lansat in 2010, cu care, insa, nu are nicio legatura in materie de miros. Parfumul este semnat de Sophie Labbé.
Se pare ca Chance Eau Fraiche a placut caci au aparut o groaza de parfumuri inspirate de el, inclusiv acesta. Drept imagine a parfumului a fost gasit cel mai urat model din lume, Daphe Groeneveld. Noroc ca au facut doar niste fotografii cu ea, care au putut fi lesne retusate si infrumusetate. Parfumul are aceeasi sticla din cristal transparent, de forma ovala ca si Beauty, a fost inlocuit doar busonul metalic cu unul mult mai urat, din plastic transparent.


Parfumul debuteaza cu un miros prospat, usor acrisor, dar neintepator care combina bergamota cu fructe rosii de padure si piersici. Notele astea se prelungesc destul de mult, pierzandu-si din savoarea initiala. Tot astepti notele florale si ele nu mai vin. As zice ca simt oarece iasomie, dar despre bujor si crin, prezente in lista oficiala de ingrediente,  nici nu poate fi vorba. Pe langa ca parfumul este copiat, nu are niciun fel de tinuta. Tre sa-ti bagi nasul in piele ca sa percepi un miros semi-lesinat. Este EDP , dar este mult mai putin concentrat decat Chance Eau Fraiche, care este EDT. Practic, parfumul are doar niste note de varf care se prelungesc si se tot estompeza.


Numele parfumului: Sheer Beauty
Casa: Calvin Klein
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2012
Creator: Sophie Labbé

Categorie olfactiva: floral-fructat
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, piersici, fructe rosii de padure
note de fond: jasmin, bujor, crin roz
note finale: santal, mosc, flori de vanile




Aprecieri personale
Intensitate: mica
Persistenta: mica
Flacon: vezi textul
Evaluare: 4/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.