Pagini

Faceți căutări pe acest blog

16 martie 2012

Prada Amber EDT pour Homme-Prada



Parfumul  a aparut in 2006, dar vad ca a fost destul de putin discutat si recenzat in ciuda faptului  ca este un parfum rafinat si elegant.
Sticla parfumului este minimalista, din cristal transparent, paralelipipedica, cu o placuta argintie in partea superioara. Busonul este tot de culoare argintie, pozitionat lateral.
Notele de varf sunt proaspete, usor dulci, combinand foarte frumos neroli cu citrice si cardamom. In notele de mijloc si de final, parfumul este extrem de discret, dar rafinat si subtil. Dupa disparitia mirosului de citrice, ramane cardamoma in combinatie cu mosc, avand, in secundar, o usoara aroma fructata. Parfumul este placut, foarte bland. Se simte si putin vetiver, singurul ingredient listat pe care nu-l simt este geranium. Parfumul, dupa o aproximativ o ora, capata aroma de piele de caprioara peste care se simte un usor miros de vanilie, ca un praf. Parfumul este frumos pana la sfarsit, lucru rar la parfumurile noi, cand se adauga notele lemnoase de santal. As zice ca parfumul are un aer de blandete aristocratica pe tot parcursul sau. Este potrivit unui barbat matur, elegant, care nu cauta parfumuri opulente. Mi-ar fi placut, insa, un strop de intensitate in plus. Doar un strop.



Numele parfumului: Prada EDT pour Homme
Casa: Prada
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2006
Creator: Daniela Andrier
Categorie olfactiva: oriental-lemnos
Gen: masculin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, mandarina, neroli, cardamom
note de fond: geranium, vetiver, smirna, nirvanolide
note finale: labdanum, note de piele, boabe de tonka, vanilie, patchouli, sofran, santal

Aprecieri personale
Intensitate: discret
Persistenta: in jur de 4 ore
Flacon: vezi textul
Evaluare: 7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.