Pagini

Faceți căutări pe acest blog

14 aprilie 2012

Gaultier 2 Eau d’Amour- Jean Paul Gaultier



In 2005, Francis Kurkdjian a facut pentru casa Jean Paul Gaultier parfumul unisex Gaultier 2. In 2008 a fost lansat un flanker in editie limitata, Eau d’Amour, tot un parfum unisex. Sticla parfumului porneste de la o idee simpatica foc, aceea ca el si ea folosesc acelasi parfum, dar fiecare are flaconul lui. Este motivul pentru care sticla, de forma paralelipipedica, este de asa maniera facuta incat pare o jumatate dintr-o sticla intreaga, busonul sticlei fiind dispus excentric, iar sticla fiind asimetrica. Pe o fata a sticlei se afla 2 magneti, astfel incat cele 2 sticle  pereche sa se poata imbratisa si sa formeze un intreg. Sticla este din cristal givrat, iar busonul este cubic, din metal argintiu.
Parfumul are note asemanatoare cu cele ale lui Gaultier 2, fiind o varianta usor mai proaspata. In notele de inceput este un amestec de mandarina si coriandru, foarte pudrat si dulce. Ai impresia ca te-ai pudrat, nu ca te-ai fi parfumat.  Ulterior mai scade nitel din dulceata initiala, dispare pudra si se aseaza peste parfum un praf de vanilie, ambra si moscul. Parfumul devine foarte discret, un parfum asa-zis de piele. As zice ca parfumul este feminin, dar poate fi utilizat in cuplu, ca parfum de intimitate.  Este dragalas, dar cam dulce pentru gustul meu. Ar fi un parfum de iarna caci este cald si tandru. Un parfum de porumbei indragostiti.


Numele parfumului: Gaultier 2 Eau d’Amour
Casa: Jean Paul Gaultier
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2008
Creator: Francis Kurkdjian (?)
Gen: unisex
Descriere oficiala: coriandru, mandarina, mosc, vanile, ambra

Aprecieri personale
Intensitate: discret
Persistenta: 2-3 ore
Flacon: vezi textul
Evaluare: 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.