Pagini

Faceți căutări pe acest blog

12 aprilie 2012

Very Irrésistible for Men- Givenchy



Parfumul, in varianta lui masculina, a fost lansat in 2005, la doi ani dupa varianta feminina, fiind semnat de Pierre Wargnye. Sticla parfumului, desenata de Pablo Reinoso, are un design foarte modern, minimalist, avand la baza un triunghi isoscel pe care creste o prisma, busonul fiind in continuarea sticlei, de aceeasi forma cu ea, din plastic de culoare neagra. Culoarea sticlei este verde, mai deschisa la baza si tot mai inchisa inspre partea superioara.
Parfumul este oarecum controversat in lumea barbatilor, dar sunt sigura ca place femeilor caci are momente in care ai zice ca este o varianta a lui Angel-Thierry Mugler. Eu, una, chiar l-as purta cu placere, mai ales ca imi este imposibil sa port varianta initiala a lui Angel. Parfumul este insolit prin ingredientele sale si are o tenta clar gurmanda. Notele de varf sunt proaspete,  usor dulci si destul de pronuntate, combinand grapefruit-ul cu un strop de menta, abia sesizabila. Ulterior, in notele de mijloc, isi etaleaza partea gurmanda. E un miros care-ti aduce aminte de untul de cacao, de ciocolata Moka, parca putin si de rom si, mai ales, de crema Nutella sau Finetti. E absolut delicios mirosul. Este partea care seamana izbitor Angel. Unii gasesc ca parfumul e dulce, mie nu mi se pare ca ar avea dulceata in exces. Are exact atat cat sa-l faca foarte prietenos si realmente tandru si senzual. Spre final, notele lemnoase, cele de cedru in special, il fac foarte frumos si mult mai masculin. In notele de varf si de mijloc, parfumul imi pare a fi unisex. Mie mi-ar fi placut sa fie mai longeviv. Persistenta mi se pare punctul lui slab. Altfel e un parfum agreabil, care il face apetisant pe purtator. In ciuda faptului ca este un parfum modern, nu-mi pare potrivit pustilor si barbatilor foarte tineri, parca ar merge mai bine pentru cei de 35-40 de ani. E un parfum care degaja caldura, asa ca e adecvat tuturor anotimpurilor, mai putin vara.



Numele parfumului: Very Irrésistible for Men
Casa: Givenchy
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2005
Creator: Pierre Wargnye

Gen: masculin
Categorie olfactiva: oriental-lemnos
Descriere oficiala:
note de varf: grapefruit, menta
note de fond: susan, ciocolata Moka
note finale: cedru de Virginia, lemn de alun


Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: 2-3 ore
Flacon: vezi textul
Evaluare: ***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.