Pagini

Faceți căutări pe acest blog

14 octombrie 2012

L'Instant Magique- Guerlain





Parfumul a aparut in 2007, fiind creat de Randa Hammami si Sylvaine Delacourt. Desi pare un flanker al lui L’Instant si are aceeasi sticla, are cu totul alt miros. Ca imagine a parfumului a fost aleasa Michelle Buswell, impodobita cu o rochie de seara de exceptie, fara spate, dar cu o trena de cativa metri, care-i serpuiste pe o scara in melc ce duce spre cer.

Michelle Buswell


Parfumul este destul de placut in notele de varf care sunt caracterizate de lamaie si bergamota, intr-un amestec cremos, dulce-acrisor, foarte bland. Inceputul nu as zice ca este foarte original, el caracterizeaza mai multe parfumuri. In notele de fond se dezvolta partea florala a parfumului care foloseste trandafir, frezia si violete. Parfumul se indulceste cam mult in aceasta faza si se si pudreaza putin. Initial mi s-a parut placut,comod, feminin, usor de purtat, dar este un parfum care ajunge sa te cam plictiseasca si chiar sa te dezguste un pic, mai ales cand apare un miros laptos migdalat care se instaleaza temeinic si care in chip ciudat mai pastreaza cate ceva din notele de varf. Imi miroase a lapte fiert si a lapte demachiant Doina. Banuiesc ca e o supradoza de mosc in parfum, de aceea este si atat de cremos inca de la inceput si are o longevitate foarte mare. Imi place doar inceputul parfumului, sa zicem prima jumatate de ora, ulterior devine inert si chiar usor gretos (urat cuvant, urata imagine!). In concluzie, nu intra in lista mea de prioritati. 

Numele parfumului: L’Instant Magique
Casa: Guerlain
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2007
Creator: Randa Hammami, Sylvaine Delacourt
Randa Hammami

Categorie olfactiva: floral-lemnos
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: lamaie, bergamota
note de fond: frezie, trandafir, violeta
note finale: mosc, migdala, cedru, santal


Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 8 ore
Flacon: vezi textul
Evaluare: 4/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.