Pagini

Faceți căutări pe acest blog

12 octombrie 2012

Miss Dior Le Parfum-Christian Dior







Miss Dior Le Parfum este o bijuterie pe care ne-a daruit-o Francois Demachy anul acesta (2012). Lista parfumurilor memorabile create de Demachy cuprinde cateva pe care le iubesc in chip special : Hypnotic Poison, Midnight Poison, Addict, J’Adore L’Or, Miss Dior Eau Fraiche.
Imaginea parfumului este frumoasa Natalie Portman . Clipul publicitar al parfumului este usor retro, dar plin de romantism si poezie. Miss Dior Le Parfum este  un adevarat parfum Dior, cum demult asteptam, care nu numai ca este frumos  din punct de vedere olfactiv, dar e facut din ingrediente de foarte buna calitate si are o longevitate incredibila. Compozitia este neasteptat de simpla, judecand dupa lista oficiala de note, iar parfumul este unul clasic. Incepe cu un miros dens si dulce de mandarine (un adevarat deliciu !) peste care se suprapune foarte repede un trandafir piperat. Se adauga apoi patchouli si vanilie si iese ceva foarte feminin, vesel si sic. Patchouli ii da senzualitate, vanilia ii confera un « vino incoace » de nerefuzat. E si un miros de rasina care-l imbogateste cu un aer elegant. Din pacate, parfumul este destul de greu de gasit chiar si in Bucuresti, asa ca nu ratati sansa de a-l cumpara daca va intalniti cu el.



Numele parfumului: Miss Dior Le Parfum
Casa: Christian Dior
Concentratie: parfum
An de aparitie: 2012
Creator: Francois Demachy

Categorie olfactiva: oriental-floral
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: mandarina
note de fond: trandafir, note condimentate
note finale: patchouli, ambra, vanilie

Aprecieri personale
Intensitate: opulent
Persistenta: 11-12 ore
Flacon: paralelipipedic, din cristal transparent, cu buson patrat, transparent, de care este atasata o funda argintie.
Evaluare: 9/10

Un comentariu:

  1. Buna seara, Ancutza, si bun venit in casa mea. Sper sa fiu o gazda buna. E finut parfumul, ma bucur ca ti se potriveste.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.