Pagini

Faceți căutări pe acest blog

19 octombrie 2012

Platino 950%0- Omnia Profumi




Parfumul Platino, o aparitie recenta de la casa Omnia Profumi, este cea mai proasta alegere pe care am facut-o vreodata in materie de parfumuri. O regret  caci parfumul este de nefolosit pentru mine.
Numele parfumului nu imi pare a avea nicio legatura cu parfumul, este o enigma pentru mine cum s-a ajuns sa i se dea numele unui metal pretios caci parfumul nu are nici cea mai mica nuanta metalica.
Notele trecute pentru acest parfum pe site-ul brandului nu sunt complete si este uitat exact elementul cheie al parfumului: scortisoara care domina aproape intreg parfumul. Parfumul chiar incepe cu o supradoza de scortisoara, o scortisoara dura, cu miros medicamentos. Sa nu va imaginati pudra aceea usoara si minunata care se pune in prajituri. Nu, este un miros de ulei essential de scortisoara, foarte realist, dens , ingrozitor de dulce , mai dulce decat mierea, si cu consistenta uleioasa. Timp de vreo 20 de minute nu se simte decat aceasta scortisoara. Ulterior reuseste sa razbeasca de sub ea un miros de nuca de cocos si de migdale. Combinatia scortisoara+ nuca de cocos+ migdale este oribila, asa ca nici nu poate fi vorba de un parfum gurmand desi tot ce il compune este comestibil. Dimpotriva, parfumul asta cred ca e bun in cure de slabire caci iti taie pofta de mancare cel putin pentru o zi. Parfumul, desi este opulent, nu are niciun fel de siaj. In notele de fond sunt trecute si doua flori, iasomia si mimoza. Oricat efort fac, eu nu reusesc sa depistez vreo urma de miros floral. Cum chiorului ii lipsea tichia de margaritar, parfumul primeste si miros de vanilie. Numai mirosuri foarte tari care se lupta intre ele. Abia dupa vreo 3-4 ore se domoleste dulceata si parfumul devine mai usor suportabil. Se instaleaza la final un miros dulceag asemanator cerii de albine. Este un parfum pe care nu-l recomand nimanui . Nu stiu unde sa-l ascund ca sa uit ca l-am cumparat.

Numele parfumului: Platino 950%0
Casa: Omnia Profumi
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2012
Creator: neprecizat
Categorie olfactiva: oriental vanilat
Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: scortisoara, caramele
note de fond: nuca de cocos, lapte de migdale, iasomie, mimoza
note finale: vanilie, mosc alb

Aprecieri personale
Intensitate: opulent, dar fara siaj
Persistenta: minim 10 ore
Flacon: masiv, de forma cubica, din cristal transparent
Evaluare: 2/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.