Pagini

Faceți căutări pe acest blog

7 octombrie 2012

Real Patchouly- Bois 1920







Parfumul, lansat in 2005, face parte din seria Tradizionali a casei Bois 1920. Includerea in aceasta serie nu este intamplatoare, probabil reteta lui este tot o mostenire de familie pe care Enzo Galardi a gasit-o in sipetele bunicului sau.


E un parfum cu miros medieval si mistic, are ceva din linistea si spiritualitatea manastirilor, simti in el flora spontana si paduri, misterul cartilor si manuscriselor rare , lemnul de cedru ars in chemineu. Inceputul parfumului este asemanator unui lichior dulce-amarui de plante si te gandesti ca s-ar asorta cu un digestiv aromat, poate un Chartreuse verde ca sa ramanem tot in trecut. Are un miros amarui de pelin, dar, probabil din combinatia de patchouli cu vanilie, iese si un miros apetisant de ciocolta neagra. Parfumul, desi destul de liniar, este cremos si gurmand, drept pentru care e greu sa te plictiseasca. Dupa cateva nuante lemnoase, usor ambrate, finalul este dominat de vanile. Absolut delicios si foarte tandru, iti poate incalzi zilele reci de toamna si iarna. Este o apa de toaleta, asa ca nu dureaza mai mult de 3 ore. Dar sunt 3 ore de regal olfactiv si gustativ.

Numele parfumului: Real Patchouly
Casa: Bois 1920
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2005
Creator: Enzo Galardi
Categorie olfactiva: lemnos-ambrat
Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: lamaie, chimen, pelin, seminte de telina, cimbru
note de fond: patchouli, santal, cedru, cedru
note finale: tutun, vanilie, mosc, benzoin, note ambrate

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: standardul casei
Evaluare:8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.