Pagini

Faceți căutări pe acest blog

21 octombrie 2012

Rue Rance/ Eau de France-Rance 1795






Parfumul a fost creat de Francois Rance in 1807 si reajustat de Jeanne Sandra Rance recent. Desi are un ambalaj si un flacon de exceptie, tipice casei, parfumul, o apa de toaleta, este foarte comun, fara personalitate si total nememorabil.
Incepe cu un miros floral citrat, foarte ascutit si acid, altfel fresh, verde si curat. Se mai indulceste in notele de fond care sunt florale, dar in care nu se poate recunoaste absolut nicio floare dintre cele mentionate in lista oficiala de note. Daca n-ar fi fost aceasta lista, as fi zis ca floarea vedeta este bujorul. Parfumul este la fel de consistent si efemer ca si o apa de Colonia, iar calitatea ingredientelor nu se ridica la inaltimea casei Rance. Eventual ar putea fi folosit in combinatie cu alte parfumuri, de unul singur mie nu-mi spune nimic. Cred ca barbatii ar putea aprecia mai mult parfumul, desigur cei care asteapta prospetime de la un parfum.


Numele parfumului: Rue Rance/ Eau de France
Casa: Rance 1795
Concentratie: EDT
An de aparitie: prima varianta 1807, cea actuala post 2005 (?)
Creator: Francois Rance, reorchestrat de Jeanne Sandra Rance


Categorie olfactiva: floral
Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: neroli, lavanda, bergamota
note de fond: frunze de violeta, ylang-ylang, gardenie
note finale: vetiver, mosc alb, patchouli, santal


Aprecieri personale
Intensitate: destul de discret
Persistenta: in jur de 2 ore
Flacon: paralelipipedic, din cristal transparent, cu un medalion oval, in centru, si o banda aurie la baza, buson discoidal, auriu si o funda verde sub el.
Evaluare: 4/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.