Pagini

Faceți căutări pe acest blog

1 noiembrie 2012

Zen Secret Bloom- Shiseido


Parfumul este o editie limitata, iesita in 2012 pentru a celebra 140 de ani de existenta a casei Shiseido. In amintirea primului parfum Zen, iesit pe piata in 1964, sticla parfumului este ornata cu un motiv floral asemanator cu cel al editei princeps Zen.
Parfumul incepe frumos, cu un miros dens si dulceag de iasomie care este, insa, repede invadata de parchouli. Se creeaza o atmosfera intunecata, plina de mister si senzualitate, dar care mai aduce vag aminte de varianta Zen 2007. Un miros de pastai de vanile, care se potriveste bine cu patchouli, ii da o aura de blandete. Din cand in cand, se simte si o usoara nota medicamentoasa, camforata, specifica pentru patchouli. Parfumul de invaluie si, liniar fiind, iti da o stare de somnolenta placuta. Daca mi-ar fi plimbat cineva parfumul pe la nas si nu mi-ar fi spus ce este, as fi crezut ca este unul din seria nesfarsitelor busturi ale lui Jean Paul Gaultier caci are un stil foarte asemanator. E un parfum din categoria acelora care nu se recomanda, ci se incearca.

Numele parfumului: Zen Secret Bloom
Casa: Shiseido
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2012
Creator: Michel Almairac



Categorie olfactiva: chypre-floral
Gen: feminin
Descriere oficiala: iasomie, frezie, patchouli, pastai de vanile, tamaie




Aprecieri personale
Intensitate: destul de discret
Persistenta: 4-5 ore
Flacon: paralelipipedic (ca la Zen), decorat cu un motiv floral
Evaluare: 7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.