Pagini

Faceți căutări pe acest blog

16 decembrie 2012

Daimiris- Laboratorio Olfattivo




Daimiris este un parfum unisex al casei Laboratorio Olfattivo, semnat de Pierre Guillaume si aparut in 2010. Numele parfumului (daim+iris) promite un parfum cu accente pe piele si iris.
Notele de varf te surprind cu un miros comparabil cu al cauciucului ars sau al unei prize supraincinse, fumegande. Este inecacios si destul de dulce. Banuiesc ca sofranul este cel este vinovat in mare parte de acest miros. Dupa vreo 15 minute, parfumul incepe sa semene cu o piele proaspat tabacita, infiorator de dulce, aromatizata cu rom. Notele de final, tot dulci,  sunt ambrate. Desi imi plac multe din parfumurile lui Pierre Guillaume, acesta are ceva dezgustator in el. E un exercitiu avangardist pe care nu-l pot aprecia si tolera pentru ca face amestecuri de note incompatibile intre ele, nefiresti si indigeste. Poate amatorii de parfumuri dulci si de note de piele il vor aprecia.

Numele parfumului: Daimiris
Casa: Laboratorio Olfattivo
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2010
Creator: Pierre Guillaume

Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: sofran, cardamom
note de fond: iris, rom, note de piele
note finale: ambra, mosc




Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: 3-4 ore
Flacon: standardul casei
Evaluare: 4/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.