Pagini

Faceți căutări pe acest blog

24 ianuarie 2013

Oiro- Mona di Orio



Am  probat putine dintre parfumurile lui Mona di Orio, dintre cele probate nimic nu m-a impresionat, drept pentru care am incetat sa mai caut. Intamplator, am intrat in posesia unui mic esantion de Oiro, parfum care, fara sa aiba prea multe recenzii, este, totusi, laudat.
Parfumul are niste note de varf care te cam demoralizeaza, o iasomie indolica rau, cu un miros secundar, cat se poate de clar, de fecale. Este si putin ylang-ylang care face compozitia destul de densa. Desi destul de opulent, parfumul nu prea are siaj. In compozitie se simt si niste coji de citrice care-i dau o usoara nota amaruie. Parfumul isi pierde iute intensitatea si se transforma intr-o chestie plata, cremoasa, lipsita de dinamism, groaznic de lenesa. Parfumul e confuz, plictisitor. Nu-i gasesc nicio calitate. Nu-i nici elegant, nici feminin, nici memorabil. Anost rau. Dupa oarece vreme, se salveaza iasomia din amestecul confuz si cam gras, e mai clara si curata, chiar mai gratioasa, dar nu reuseste sa salveze si parfumul. Longevitatea parfumului lasa mult de dorit si ea caci il pierzi dupa 3 ore. La 590 de lei ...parca ai alte asteptari de la un parfum.

Numele parfumului: Oiro
Casa: Mona di Orio
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2006
Creator: Mona di Orio



Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: mandarina, mazare dulce, condimente
note de fond: iasomie, heliotrop, ylang-ylang, vetiver, tamaie
note finale: imortela, cedru, ambra, mosc





Aprecieri personale
Intensitate: medie, cu siaj redus
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: standardul casei
Evaluare : 5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.