Pagini

Faceți căutări pe acest blog

22 ianuarie 2013

New Experience/ Women- Tom Tailor



E primul, probabil si ultimul, parfum al casei germane Tom Tailor pe care l-am incercat. Se pare ca germanii se pricep la multe, dar nu si la parfumuri. Parfumul dateaza din 2006, dar autorul lui ramane anonim. Nici eu, recunosc, nu as fi avut curajul sa semnez un asemenea parfum.
Debutul parfumului este fructat, dulce-acrisor, sunt sesizabile coacaza si citricile, apoi, destul de repede si brusc, se transforma intr-un floral in care nu-mi pare ca simt decat heliotrop. Este un miros destul de palid si plat, foarte moale si bland. Heliotropul inoata intr-o mare de mosc si, in cele din urma, se ineaca. Dupa 20 de minute simti doar un mosc foarte uleios, cu vag miros floral. Seamana si ca note si ca miros cu L’Instant Magique de la Guerlain, dar este mult mai diluat si mai prost facut. Eu sper sa nu-l cumpere nimeni chiar daca pretul parfumului ar putea fi tentant. Nu face nici macar banii aia putini.


Numele parfumului: New Experience/ Women
Casa: Tom Tailor
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2006
Creator:
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: mandarina, portocala, coacaza neagra, bergamota
note de fond: frezie, heliotrop, iasomie
note finale: santal, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: discret
Persistenta: in jur de 2 ore
Flacon: vezi imaginea
Evaluare : 2/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.