Pagini

Faceți căutări pe acest blog

11 martie 2013

Blask- Humiecki@Graef




In poloneza « blask » inseamna stralucire, deci asteptarile mele mergeau spre un parfum luminos. Parfumul debuteaza cu un miros destul de indolic de aromatice si condimente, care nu-mi seamana nicidecum cu dafinul ( poate o combinatie de dafin cu oud ?).
E foarte opulent, aspru, barbatesc si neasteptat de dulce. In urmatorul moment imi pare ca simt foarte mult cimbru amestecat cu un miros usor floral  si miros de boasca de struguri sau must intrat in fermentatie. Pot spune ca e un parfum bizar, dar nu foarte decorativ, pe care pot sa-l asociez cu un leac lichid uleios  dintr-o farmacie naturista care-ti promite ca, folosindu-l consecvent, te face verde si frumos si te scapa ca prin minune de toate bolile. Mie imi aduce aminte de tinctura de valeriana. Parfumul are o constructie interesanta care nu respecta piramida traditionala. Il simti cum pulseaza. Sunt momemte in care se simte cimbru, alte momente cand are iz balsamic, altele cand  se simte mirosul floral. E interesant, dar nu-l vad purtat de o femeie. 



Numele parfumului: Blask
Casa: Humiecki@Graef
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2011
Creator: Hornetz Christoph si Laudamiel Christophe
Gen: unisex
Descriere oficiala: dafin, castane caramelizate, note florale, oud, vin rosu, note lemnoase, rasini, nuci

Aprecieri personale
Intensitate : medie, dar ramane lipit de piele, fara siaj
Persistenta: 5-6 ore
Flacon: standardul casei, cu o banda de culoare maron in partea superioara
Evaluare : 6/10



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.