Pagini

Faceți căutări pe acest blog

16 martie 2013

Ca sent beau-Kenzo




La un moment dat, acest parfum era pe lista mea de dorinte pentru ca se rarise intr-atata incat parea ca va fi intrerupt si mie , in general, mi-au placut parfumurile Kenzo. Ma felicit ca nu l-am cumparat caci, cu siguranta, nu as fi facut casa buna cu el. Este un parfum floral facut in stilul anilor 90, cand se cam renuntase la caruta de aldehide si se faceau florale foarte opulente, doldora de flori cu mirosuri tari.
Inceputul parfumului, datorita combinatiei de patchouli cu citrice, este cam barbatesc, imi aduce chiar aminte de produsele de barbierit  Devine insa mai feminin odata cu aparitia florilor. Din pacate, ele zac sub o pelicula groasa de patchouli, nu pot respira, mirosul este infundat si statut. N-au viata, n-au nerv, stau pleostite. Sunt flori cu mirosuri opulente, toate cu pretentii de primadona, dar sunt atat de bine amestecate incat e greu sa o distingi pe fiecare in parte. Se simte. insa, foarte bine nota de  piersica. Dupa circa o ora dispare patchouli, parfumul devine mai aerisit, dar florile si-au pierudut total vlaga. Ramane un miros generic floral, dar departe de frumusetea naturala a unui buchet. Parfumul este si destul de dulce, liniar si static. Siajul e slabut. Nu pot sa zic ca i-am descoperit macar o clipa de sarm.

Numele parfumului: Ca sent beau
Casa: Kenzo
Concentratie: EDT
An de aparitie: 1989
Creator:
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: patchouli, bergamota, mandarina
note de fond: coriandru, tuberoza, floare de portocal african, gardenie, iasomie, ylang-ylang, piersica
note finale: vetiver, ambra, vanilie

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 4 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.