Pagini

Faceți căutări pe acest blog

8 martie 2013

Le Beau Male- Jean Paul Gaultier



Le Male, lansat in 1995, a fost un parfum apreciat si a avut foarte multe flankere. Judecand dupa notele comune, Le Beau Male ar trebui sa aiba destul de multe asemanari cu editia princeps,  mai ales ca si parfumierul este acelasi. Nu am probat niciodata Le Male, asa ca nu pot spune daca este mai bun sau dimpotriva.
E un parfum tipic barbatesc, agreabil, destul de minimalist, plin de aromatice. Incepe in forta, opulent si foarte proaspat, cu pelin si o menta usor intepatoare. Ulterior i se domoleste intensitatea si adauga salvie si lavanda. Flori de portocal nu simt chiar deloc. Este usor dulce si se face in timp tot mai cremos, pe masura ce intra in scena moscul. Doza de mosc imi pare cam supradimensionata, motiv pentru care se va instala temeinic dupa circa 1,5 ore. E un mosc cu un vag iz de nuca de cocos. Are o evolutia liniara, fara sincope. Este foarte usor de purtat, la o tinuta casual sau office, fiind potrivit pentru anotimpurile calde. In prima jumatate de ora are un siaj destul de bun, pe urma se cam pierde.

Numele parfumului: Le Beau Male
Casa: Jean Paul Gaultier
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2012
Creator: Francis Kurkdjian


Gen: masculin
Descriere oficiala:
note de varf: pelin, menta
note de fond: neroli, lavanda, salvie
note finale: mosc


Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: 3-4 ore
Flacon: in forma de bust, de culoare alba, cu dungi bleu
Evaluare : 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.