Pagini

Faceți căutări pe acest blog

22 martie 2013

Mare Nostrum/ Aura Maris- Lorenzo Villoresi





Aura Maris , aparut in 2012, este primul parfum dintr-o colectie numita Mare Nostrum. As zice ca este destul de atipic pentru creatia lui Villoressi care ne-a obisnuit cu parfumuri destul de opulente si penetrante.Aproape ca nu-l poti numi parfum, e o briza, o adiere de vant care aduna si mixeaza tot ce gaseste in cale: o citrica, o floare, un fruct, un val de mare.
Este de o transparenta totala, foarte rafinat. Incepe cu un miros bland citrico-floral, indulcit usor. Bergamota si mandarina nu au fresh-ul obisnuit, ascutit, sunt ca o mangaiere discreta. Este pentru cei care nu vor sa miroase a parfum, ci a natura. In notele de mijloc, nu e dulce, nu e acru, nu e amar, e ca aerul, dar foarte usor parfumat. E greu sa gasesti ceva mai comod de purtat si mai potrivit pentru o vara torida si vacanta. E foarte discret, doar te aromeaza usor, dar are, totusi,  oarece siaj in prima faza.



Numele parfumului: Mare Nostrum/ Aura Maris
Casa: Lorenzo Villoresi
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2012
Creator: Lorenzo Villoresi
Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, mandarina, note verzi, note floral-fructate
note de fond: narcisa, iasomie, patchouli
note finale: ambra, mosc, note lemnoase

Aprecieri personale
Intensitate: destul de discret
Persistenta: im jur de 3 ore
Flacon: standard, din cristal transparent
Evaluare : 7,50/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.