Pagini

Faceți căutări pe acest blog

3 aprilie 2013

J'Adore Voile de Parfum-Christian Dior





Este un parfum total atipic pentru casa Dior, minimalist, care nu are nimic de-a face cu variantele anterioare de J'Adore.
Inca din notele de varf este destul de discret, fiind o combinatie de trandafir cu radacina de iris. Trandafir nu e mult, predomina irisul. Din combinatia celor doua note iese un miros cu vagi nuante de piele fina, intoarsa. Este destul de dulce, dar discret si rafinat in simplitatea lui. Totusi, nu este genul de parfum de care sa ma atasez caci este foarte liniar si prea sarac olfactiv. Sunt momente in care nu simt decat ceva cremos si dulce, probabil moscul. Are blandete si oarece senzualitate. Nici nu este in spiritul celorlalte parfumuri J'Adore si esti oarecum dezamagit in asteptari. Partea finala imi pare tare nereusita, este ceva foarte confuz si dulce. Longevitatea lasa mult de dorit.
Este genul de parfum pentru femei blajine, discrete si introvertite. Cele care iubesc irisul si moscul ar putea fi multumite de acest parfum.

Numele parfumului: J’Adore Voile de Parfum
Casa: Christian Dior
Concentratie: EDT ?
An de aparitie: 2013
Creator:
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: trandafir
note de  mijloc: iris
note finale: mosc

Aprecieri personale
Intensitate: discret, fara siaj
Persistenta: in jur de 2-3 ore
Flacon: ca si al editiei princeps
Evaluare : 6/10


Un comentariu:

  1. Nu am cuvinte de lauda pentru acest parfum. Irisul saracul este natura moarta aici , un parfum care ma deprima in prima ora pt ca apoi sa nu il mai simt deloc. .
    L-am primit cadou si tot cadou a ajuns la mama mea :).

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.