Pagini

Faceți căutări pe acest blog

5 mai 2013

Epic Woman- Amouage




Epic este semnat de  Cecile Zarokian si Daniel Maurel, fiind aparut in 2009. Cecile Zarokian este un parfumier practic necunoscut, Daniel Maurel a mai colaborat la cateva parfumuri cu casa Amouage ( Memoir Woman, Lyric Woman, Opus I).
E cel mai ciudat Amouage din cate stiu eu. E foarte saracacios olfactiv, in ciuda listei bogate de note. Are si o constructie care nu are piramida olfactiva obisnuita. Inceputul parfumului este foarte bland, finut, mangaietor, fiind un amestec moale de chimen cu putina scortisoara. E un chimen care, din fericire, nu are nota animalica obisnuita, e chiar frumusel. Parfumul este extrem de discret si fara siaj, iar notele de varf se prelungesc enorm. Eu nu simt absolut nicio floare din notele de fond. Dupa vreo 3 ore de chimen cu scortisoara, apare un miros de ambra usor vanilata, dar nu e nici ambra, nici vanilia pe care o astepti de la un Amouage. Rareori am vazut un parfum atat de static. Uitasem: e si cam dulce pentru standardele mele. Este destul de longeviv, dar bucuria purtarii lui e mica.

Numele parfumului: Epic Woman
Casa: Amouage
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2009
Creator: Cecile Zarokian si Daniel Maurel
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: chimen, scortisoara, leandru roz
note de  mijloc: trandafir, muscata, iasomie, ceai
note finale: ambra, vanilie, patchouli, santal, mosc, guaiac, radacina de iris, oud ( ?)

Aprecieri personale
Intensitate: foarte discret, fara siaj
Persistenta: longeviv, in jur de 6 ore
Flacon: standard, de culoare verde
Evaluare : 6/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.