Pagini

Faceți căutări pe acest blog

17 octombrie 2013

Absolu Tiare-Acorelle


Din primul moment parfumul, in care ma asteptam sa gasesc o plumeria delicata si sfioasa ca o fata mare, m-a agresat cu un miros foarte puternic de nuca de cos. Nu stiu care este procentul ei in parfum, dar, cu siguranta, e mult prea multa.
Cand se mai domoleste cocosul, iese de sub el un miros fructat in care se poate usor recunoaste caisa . In afara de aceste doua note, singura pe care o mai simt este vanilia. Combinatia este destul de dulce, statica, nearisita, nu-mi place chiar deloc si nu-mi asigura nici echilibrul, nici buna dispozitie asa cum mi s-a promis. E chiar un parfum urat, nu as putea sa-l port niciodata. Combinatia asta ar merge, poate, la lumanari, in niciun caz la un parfum. Banuiesc ca pe siteul oficial s-a strecurat o greseala caci este trecut in componenta parfumului un procent de 30 % portocala, ceea ce este incredibil de mult. Posibil sa fie 3% procentul corect.

Numele parfumului: Absolue Tiare
Casa: Acorelle
Concentratie: EDP
An de aparitie:
Creator:
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: portocala, bergamota, anason
note de  mijloc: frangipani, nuca de cocos, ylang-ylang, caisa
note finale: vanilie, cuisoare

Aprecieri personale
Intensitate: destul de mica, fara siaj
Persistenta: 3 ore
Flacon: standardul casei
Evaluare : 2/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.