Pagini

Faceți căutări pe acest blog

9 noiembrie 2013

Khaltat Al Oudh-Rasasi


Khaltat Al Oudh este in mod clar un parfum arabesc care are cele doua ingrediente tipice: trandafirul si lemnul de agar, dar este perfect purtabil de un european. Mie imi pare strict feminin, nu as zice ca este unisex.
Inceputul este usor straniu caci se compune dintr-un trandafir adapostit intr-o camera de spital sau intr-un cabinet stomatologic. Adica un trandafir acoperit si subjugat total de un oud intepator. Mirosul medicinal, care nu-i tocmai placut, dar nici nu te omoara, dispare in cateva clipe si ramane o compozitie mult mai blanda in care trandafirul este cat se poate de clar si capata o aura usor balsamica datorita santalului si ambrei. In faza asta este perfect purtabil si de un barbat. Parfumul este usor dulce (de dulceata ma temeam cel mai tare !), nu are excese de opulenta, chiar as zice ca este discret caci nu prea are siaj. Ingredientele nu sunt de cea mai buna calitate si sunt puse cu multa economie. Dar poate e mai bine asa decat sa fi fost o bomba catastrofica omoratoare de suflete nevinovate. E lenes si nu da semne ca ar avea suficienta forta pentru a fi longeviv. face si el ce poate, parfumeaza de 41 de lei.

Numele parfumului: Khaltat Al Oudh
Casa: Rasasi
Concentratie: EDT ( ?)
An de aparitie:
Creator:
Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: trandafir, oud
note de  mijloc: ambra
note finale: santal, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj scazut
Persistenta: in jur de 4 ore
Flacon: inalt, tronconic, in degrade de la rosu spre negru, cu buson sferic

Evaluare : 5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.