Pagini

Faceți căutări pe acest blog

26 decembrie 2013

24 Gold-ScentStory




Brandul imi este total necunoscut desi vad ca Fragrantica.com il listeaza ca brand de nisa. Ma inndoiesc ca este brand de nisa .Parfumul are recenzii bune, dar pe mine nu m-a impresionat deloc. Asta pentru ca parfumul nu-mi pare deloc original, prezentand asemanari cu multe parfumuri vanilate moderne. Parfumul a cucerit cumparatorii, asa cum o fac mai toate parfumurile dulci si vanilate, foarte in voga in ultimul timp. Practic sunt doar vreo trei note care se simt de la inceput si pana la sfarsit, toate sintetice.

Incepe cu un oud foarte dulce si vanilat peste care se aseaza un miros care-mi seamana cu heliotropul, ingredient care nu este listat. Ma intriga prezenta in lista oficiala a unor note care nu se simt deloc: iasomia, ylang-ylang-ul si anasonul stelat. Parfumul este foarte liniar si, inevitabil, te cam plictiseste avand o longevitate de cel putin 10 ore. Longevitatea este punctual lui tare si vad ca azi tot ce este longeviv are succes de public. Este purtabil, nimic de zis, iar cei care se dau in vant dupa parfumuri de genul Pink Sugar il vor gasi foarte bun. Cred ca e facut din ethyl maltol si inca oarece arome alimentare. Cum ar putea un barbat sa iasa in targ cu acest miros de prajiturica Musuroi de cartita de la dr. Oetker asta este o intrebare la care nu stiu sa raspund.




Numele parfumului: 24 Gold
Casa: ScentStory
Concentratie: EDT
An de aparitie:
Creator:
Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: oud, iasomie, guaiac
note de mijloc: santal, cedru, anason stelat
note finale: vanilie, ambra, ylang-ylang

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: peste 10 ore
Flacon: inalt, rectangular, cu colturile inferioare mult rotunjite, cu buson auriu
Evaluare : 6/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.