Pagini

Faceți căutări pe acest blog

24 ianuarie 2014

212 Vip Rose-Carolina Herrera


212 Vip Rose este flanker-ul unui flanker, mai precis al lui 212 Vip aparut in 2010, care, la randul sau, este flanker-ul lui 212, din 1997.
As zice ca parfumul se asorteaza bine cu sticla, este si el roz, tineresc, luminos, optimist, totusi nu prea reuseste sa se individualizeze din banal, nu e genul de parfum memorabil. Primele note sunt cele mai frumoase, parfumul fiind fructat, spumos si efervescent. Ulterior se instaleaza un miros floral-fructat care imi seamana cu o combinatie de piersica si bujor, dar lista oficiala spune altceva. Dulceata are doar cata trebuie, dar e cam liniar si saracacios olfactiv. Dupa aproximativ o ora este semi-lesinat si se face cam sapunos la miros. E purtabil, dar nu cred ca e genul de parfum prin care te faci remarcata. Desi reclama il asorteaza cu o rochie de seara imi pare un parfum de zi, fara pretentii de mare eleganta. Siaj nu prea are, asa ca se poate merge linistit cu el la slujba.

Numele parfumului: 212 Vip Rose
Casa: Carolina Herrera
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2014
Creator: 
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: sampanie, note fructate
note de mijloc: flori de piersic
note finale: note lemnoase

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: de f0rma unui cocon, de culoare roz sidefat

Evaluare : 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.