Pagini

Faceți căutări pe acest blog

4 ianuarie 2014

Fara titlu

In 8 ianuarie se implinesc exact 2 ani de cand am scris primul articol pe acest blog. Ideea mi-a venit dupa ce am citit un blog al unei romance care traieste in Polonia, un blog care mi-a placut. Se numea Obsesii olfactive. Din pacate, blogul respectiv a fost abandonat. Sincer, nici eu nu stiu cat voi mai scrie. Internetul are deziluziile lui. Intr-un secol care are multiple mijloace de comunicare constat ca socializam foarte putin si precar, iar cand reusim sa legam un dialog este foarte subtire. Discutiile in contradictoriu, chiar daca sunt civilizate, sunt interpretate ca cearta si pe bloguri si pe forumuri, drept pentru care iti vine sa te retragi in solitudine. Parca m-as retrage si eu in carapace, mai ales ca am o groza de alte interese si preocupari. Nu stiu inca, vedem.


2 comentarii:

  1. Iti urez "La cat mai multi ani de scris pe blog"! Chiar daca nu sunt o persoana asa activa pe forumuri pentru ca nu am experienta in ale parfumurilor, eu te urmaream si o sa te urmaresc cu mare drag in continuare. Sper sa nu te retragi in carapace. Pe mine m-a impresionat mult cand am intrat prima data pe forum acum un an pasiunea ta si felul in care vorbeai despre parfumuri. Fiind printre cele mai active persoane de acolo am fost curioasa si cand ti-am accesat garderoba am fost impresionata de colectia ta. Imi aduc aminte ca ti-am si trimis un mesaj privat sa ma sfatuiesti in legatura cu un parfum.
    Imi place mult felul tau de a spune lucrurilor pe nume si imi plac recenziile tale. Ma bucur ca m-am inscris pe blogul tau!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur si eu ca putem face conversatie din cand in cand. Boala cu parfumurile e cam grava si vreau sa spun ca mi-ar placea sa am mai putine caci as putea sa le iubesc, pe fiecare in parte, mai mult. Le vine greu randul la purtat.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.