Pagini

Faceți căutări pe acest blog

4 ianuarie 2014

Laura-Laura Biagiotti


Am auzit mult vorbindu-se de acest parfum, el fiind dat de exemplu la categoria ieftine, dar bune. De la inceput pot spune hotarat ca nu impartasesc aceasta parere, ba chiar gasesc ca este prea scump pentru ceea ce ofera.
Parfumul ar vrea sa fie un floral fresh, numai ca nu este nici una, nici alta. Notele de varf sunt transparente si fructate, putand fi deslusite piersica si, mai ales, pepenele verde. Piersica miroase a punga de plastic, iar notele toate sunt dezagreabil de sintetice. In notele de mijloc, daca luam in serios lista oficiala, ar  trebui sa gasim un buchet floral bogat. In realitate, constatam ca parfumul devine nitel mai dens si cremos, iar florile lipsesc cu desavarsire. Daca ar fi sa asociez cu ceva mirosul, l-as compara cu cel de mar verde. Dar nu unul proaspat caci este contaminat de un mosc care-i da o textura usuroasa. Parfumul nu are siaj si chiar imi este dificil sa-i gasesc vreo calitate. Gasesc inutila cumpararea lui, eu ma si mir ca se mai produce asa ceva caci orice Oriflame sau Avon ii este superior si tehnic si estetic.

Numele parfumului: Laura
Casa: Laura Biagiotti
Concentratie: EDT
An de aparitie: 1994
Creator:
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: litchee, pruna, note verzi, piersica, bergamota, pepene rosu, lemn de trandafir
note de mijloc: ciclama, violeta, frezie, iasomie, orhidee, trandafir, lacramioara
note finale: santal, ambra, mosc, vanilie, vetiver, cedru

Aprecieri personale
Intensitate: modesta, fara siaj
Persistenta: 2-3 ore
Flacon: zvelt, inalt, piriform din cristal transparent
Evaluare: 3/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.