Pagini

Faceți căutări pe acest blog

29 ianuarie 2014

In Red-Armand Basi



Un parfum semnat de Alberto Morillas te incita, mai ales atunci cand i se aduc elogii pe forumuri. Am cazut in capcana si l-am cumparat fara testare prealabila caci nu am avut unde sa-l testez.
E un parfum care, initial, este destul de apos, cu miros de citrice, cu o usoara atingere de condimente. Nu simt ghimbir si nici cardamom. E luminos, usor acvatic, numai ca se indulceste cam tare pe masura evolutiei, fapt care-i ia din prospetime si din nota de curatenie. Si condimentele, cu textura usor uleioasa, il “murdaresc” putin, asa ca eu nu as putea sa-l port nicidecum vara. Poate primavara… Partea florala este putin dezvoltata si nu reusesc sa identific in combinatie niciuna dintre florile  listate oficial. Cred ca ma si chinui inutil caci parfumul este sintetic total. Este absolut banal si nememorabil, ieftin prin ingrediente, ceea ce era de asteptat avand in vedere pretul. 

Numele parfumului: In Red
Casa: Armand Basi
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2003
Creator:  Alberto Morillas
Gen:  Descriere oficiala:
note de varf: ghimbir, mandarina, bergamota, cardamom
note de mijloc: crin, iasomie, trandafir, frunze de violeta
note finale: note lemnoase, mosc, muschi de stejar

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 4 ore
Flacon: minimalist, paralelipipedic, din cristal transparent, cu un decor format dintr-o ramura imbobocita pe o parte, pe cealalta cu o banda rosie

Evaluare : 5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.