Pagini

Faceți căutări pe acest blog

17 ianuarie 2014

Recipient pentru decanturi


Pe Ebio gasiti niste recipiente din plastic, de 2 ml care s-ar preta, cred eu, unor decanturi. Nu le-am probat, dar am comandat cateva bucati ca sa vad daca etanseizeaza bine. Pretul unui flacon este de 0,75 lei.

6 comentarii:

  1. Ai primit recipientele de 2 ml de pe Ebio? Sunt ok?

    RăspundețiȘtergere
  2. Le-am primit. Desi nu se inchid prin insurubare, sunt bune, nu curge lichidul din ele. Chestia este ca am impresia ca le-am luat pe toate. Daca vrei sa cumperi, da un telefon inainte caci s-ar putea sa trebuiasca sa faci o precomanda.

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci tare mult! Chiar am nevoie de ele, asa ca o sa caut!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vad ca pe site figureaza ca fiind in stoc. Cred ca s-a reaprovizionat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh! Cred ca nu mai are rost sa tii subiectul... am facut comanda la ei, mai aveau 34 de bucati, le-am comandat, insa au zis ca nu o sa mai aduca, ca le-au luat cu un pret de pe ebay si le-au dat la jumatate de pret... Ca nu le este rentabil.Habar n-am de ce au zis asta... Doar ca nu o sa le mai aiba. Eu le-am luat pe ultimele...

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci s-a dus si sursa asta. Nu stiu de unde mai facem rost, eu mai am maxim 20 de bucati. Las subiectul, poate il vede vreun proprietar de magazin care vinde recipiente si vede ca au cautare. Eprubetele de centrifugare sunt foarte bune, dar nu le poti comanda decat daca ai persoana juridica. In plus, tre sa cumperi minim 1000 de bucati, ceea ce este enorm pentru noi.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.