Pagini

Faceți căutări pe acest blog

17 ianuarie 2014

Creation The Vert-Ted Lapidus



Desi flaconul vrea sa sugereze prin culoare continutul, nu as zice ca este o mare izbanda. Ai crede ca inauntru se afla un gel de dus sau un sampon, nicidecum un parfum. Parfumul este unul apos, curat, proaspat, potrivit pentru  un picnik sau un voiaj .
Debuteaza cu note verzi , o combinatie foarte transparenta si placuta de coaja de mar verde si ceai usor citrat. Pe parcurs adauga ceva dulceata si capata un iz floral, dar sunt flori dintr-un produs de sinteza, drept pentru care sunt greu de atribuit botanic. Are o atingere de menta, dar e greu sesizabila. Mirosul se dilueaza sever dupa 15 minute, devine foarte confuz si trebuie sa-ti bagi nasul in piele ca sa mai simti ceva. Simti o chestie dulceaga ce pare a fi deja mosc.E un parfum ieftin, dar ceaiurile lui Elizabeth Arden, e drept si ele foarte fragile, mi se par mai bune. Nu stiu de ce este catalogat ca un parfum feminin caci este un unisex. Oricat ar fi de ieftin, nu as zice ca este de cumparat. Yves Rocher ofera prospaturi mai bune.

Numele parfumului: Creation The Vert
Casa: Ted Lapidus
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2008
Creator:
Gen: feminin (in fapt unisex!)
Descriere oficiala:
note de varf: mar verde, ceai verde, grapefruit
note de mijloc: anason stelat, menta, iasomie, crin
note finale: iris, muschi de stejar, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: slaba, fara siaj
Persistenta: cel mult 2 ore
Flacon: vezi textul si fotografia

Evaluare : 5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.