Pagini

Faceți căutări pe acest blog

26 februarie 2014

Brit Rhytm/ Women-Burberry



Brit Rhytm nu are nimic de-a face cu varianta  initiala de Brit, e cu totul alt parfum. E creat de doi parfumieri care au facut cele mai bune parfumuri ale casei Burberry, Nathalie Cetto si Antoine Maisondieu.
Rhytm, desi este un parfum modern, nu se inscrie in peisajul olfactiv mainstream obisnuit. Nu incearca nici sa te tenteze cu zmeurici, nici sa te pacaleasca. Incepe auster si dur cu miros realist de radacina de iris. Lumea nu prea stie cum miroase irisul, nu e cel mai apetisant miros. Uneori simti iris, alteori ti se pare ca a disparut mirosul si ti-a ramas doar o amprenta uleioasa pe mana. Dupa 5-10 minute incepe sa se simta un miros firav de neroli si de lavanda. Amandoua de o raceala aristocratica, tipic britanica. Intensitatea e foarte mica, siajul 0, parfumul este un skin scent pe care nu-l va simti nimeni. Si Body a fost un skin scent, dar Rhytm este si mai discret. Pe blotter am simtit mult mai intens lavanda si florile de portocal. In timp, simti ca mirosul devine mai dens, se indulceste, se incalzeste  si se pudreaza putin. Domina clar lavanda, nota mai rara in parfumurile feminine si situata, de obicei, in deschiderea parfumului. Ca stil si chiar si ca miros, la inceput, aduce cu Infusion d’Iris de la Prada, amandoua avand irisul in centrul atentiei. Ulterior Rhytm devine mai floral si, parca, ramane mai discret. Sunt convinsa ca parfumul nu-si va gasi multi fani caci lumea judeca un parfum dupa primele 5-10 minute. Apoi, parfumurile fara opulenta si siaj au fost rareori parfumuri de succes. Totusi, Rhytm nu este un parfum rau, ba chiar as zice ca are clasa . E pentru femei interiorizate si distinse. Indubitabil, este un parfum care trebuie incercat pe piele inainte de cumparare.
 Nu mi-a placut deloc clipul publiciar al parfumului, nebunia aia alb-negru nu are nici cea mai mica legatura cu acest parfum de un calm desavarsit.

Numele parfumului: Brit Rhytm/Women
Casa: Burberry
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2014
Creator:  Nathalie Cetto si Antoine Maisondieu
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: lavanda, piper roz, neroli
note de mijloc: iris, note florale, mura
note finale: vetiver, mosc, note lemnoase

Aprecieri personale
Intensitate: mica, fara siaj
Persistenta: 5-6 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 7/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.