Pagini

Faceți căutări pe acest blog

27 februarie 2014

For Her Iridescent EDP-Narciso Rodriguez



For Her a fost lansat in 2004, ulterior , in 2006, a iesit varianta EDP. Varianta Iridescent din 2010 este combinatie minimalista de mosc cu neroli si un strop de osmanthus, cremoasa, feminina, senzuala, romantica (i se potriveste perfect culoarea roz). Parfumul este foarte fragil si pare a fi un parfum de intimitate si aducator de vise frumoase. Ai zice ca este o bijuterie.
De obicei nu suport parfumurile cu mosc, acesta, ca si Musk de la Lorenzo Villoresi,  fac exceptie. Desi mi se pare agreabil si interesant ca idee ( Body de la Burberry este intr-un stil asemanator) mi se pare un parfum neterminat, e ca un diamant la care se mai putea slefui putin. Cand il pun pe mine, am o senzatie de frustrare asemanatoare cu aceea cand mi se ofera o bucatica de ciocolata foarte buna, dar mult prea mica. Nu-i stricau o concentratie mai mare si o longevitate sporita. Mare pacat caci combinatia notelor este absolut superba, iar un neroli atat de frumos rar intalnesti. 





Numele parfumului: For Her Iridescent EDP
Casa: Narciso Rodriguez
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2010
Creator:  Francis Kurkdjian


Gen: feminin
Descriere oficiala: osmanthus. neroli, ambra, mosc, note lemnoase,vanilie





Aprecieri personale
Intensitate: mica, fara siaj
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: inalt, paralalelipipedic, extraplat

Evaluare : 7,50/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.