Pagini

Faceți căutări pe acest blog

1 martie 2014

Rumeur-Lanvin



Ciudate recenzii are Rumeur. Spun asta pentru ca nu mi se pare deloc genul de parfum care sa nasca pasiuni si controverse, pe care fie il iubesti, fie il detesti. Este, inca din primele note, un floral.
E vorba de o magnolie usor citrica si sapunoasa, dar destul de apropiata de mirosul botanic al florii. Este cremoasa,ceea ce este tipic si la uleiul esential de magnolia, asa ca cei care vorbesc despre chimie industriala si lac de unghii nu au mirosit in viata lor un ulei esential de magnolia. Este un parfum cu mult mai putina chimie decat tot ce este azi pe piata mainstream. Izul citric este, probabil, de la neroli, pus cu multa discretie, dar benefic in cazul de fata caci magnolia ar fi fost prea moale de una singura. Parfumul are ceva tonic si balsamic in el, iti da o stare de linste si de confort. Imi place ca nu este dulce tare, este, mai degraba, dulce-acrisor de la fructe si lacramioara. Este caldut si prietenos atat cu tine, cat si cu cei din jur. Nu gasesc ca parfumul ar fi de moda veche asa cum uimita citesc in foarte multe recenzii. Este un parfum perfect adaptat realitatilor contemporane.Posibil ca busonul flaconului, care este retro si artizanal, a creat aceasta opinie. Intr-o faza mai avansata, magnolia se impleteste foarte frumos cu trandafirul, nu se concureaza deloc, sunt intr-o simbioza perfecta. Tenta sapunoasa ii da o nota de curatenie.  Cred ca este un parfum pentru femei echilibrate, blande si duioase, poate si putin melancolice. Mie cred ca mi-ar fi placut sa aiba mai mult nerv, dar imi place si asa. Seamana cu un Narciso Rodriguez, nu mai stiu care ca le incurc tare, creat tot de Francis Kurkdjian.



Numele parfumului: Rumeur
Casa: Lanvin
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2006
Creator:  Francis Kurkdjian
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: magnolia
note de mijloc: neroli, pruna, trandafir, iasomie, lacramioara
note finale: ambra, mosc, patchouli

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 6,50/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.