Pagini

Faceți căutări pe acest blog

12 martie 2014

Jannat -Memo


Nu cunosc brandul Memo,  nu cunosc nici parfumiera care a creat acest parfum, respectiv Alienor Massenet, dar Jannat este o bijuterie olfactiva. Se pare ca in araba Jannat ar insemna gradina, dar si Paradis. Parfumul este foarte original si neasteptat de frumos. In note se afla o planta care-mi este necunoscuta ca miros si care se numeste liatris spicata. In romana se foloseste pentru ea denumirea  de steaua stralucitoare.
Parfumul incepe cu citrice dulci, foarte blande, amestecate cu un miros firav de frangipani.Mirosul, desi este dens, este, totusi, fragil, ca o amintire de parfum sau ca un vis de parfum. Are o inocenta induiosatoare, parca ar fi parfum de ingeri sau, eventual, de copii. In amestec se simte si petigrain-ul si un strop de neroli, iar moscul ii da o textura cremoasa. Imi place si mi l-as dori mai intens. E genul de parfum care-ti asigura un somn linistit si vise frumoase, gen foarte rar in parfumerie. Adorabil si de o finete rara! Nu stiu de ce este dat ca fiind unisex, probabil pentru ca ingerii nu au sex. Intre timp m-am lamurit, este chiar un parfum pentru copii.

Numele parfumului: Jannat Memo
Casa: Memo
Concentratie: 
An de aparitie: 2008
Creator:  Alienor Massenet
Gen:  parfum pentru copii, unisex
Descriere oficiala: bergamota, lamaie Amalfi, petitgrain, mandarina, plumeria, neroli, boabe de tonka, mosc, salvie, liatris spicata

Aprecieri personale
Intensitate: mica
Persistenta: neasteptat de mare, peste 8 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 8/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.