Pagini

Faceți căutări pe acest blog

29 martie 2014

Magazine online de parfumuri din Franta

Fragonard, parfumeur à Grasse depuis 1926.

Nu stiu de unde cumparati de obicei, dar as vrea sa va recomand doua magazine din Franta cu care eu ma inteleg foarte bine. Primul este magazinul Fragonard al casei cu acelasi nume. Avantajele acestui magazin nu sunt de neglijat. Voi enumera macar cateva dintre ele : este prompt (comanda se expediaza la maxim 2 zile dupa ce s-a platit), parfumurile sunt mult mai ieftine decat in Romania,  se pot cumpara cantitati mari de parfum (600 ml) la preturi foarte mici, se primesc la fiecare cumparatura 3 esantioane, uneori se primesc si mici cadouri. Singurul dezavantaj al magazinului este ca pachetele se trimit prin Chronopost care are tarife foarte mari, de 30 de euro. In plus, Chronopost colaboreaza cu firma de curierat DPD, o firma care merge bine in Europa, dar prost in Romania. Ca sa va dati dati seama cat de bine merge, va pot spune ca ultimul meu pachet a facut 3 zile pana la Sibiu, la Sibiu a stat 2 zile, iar in depozitul de la Buftea a mai stat 3 zile pana sa-mi fie livrat. Dar, chiar platind 30 de euro transportul, daca cumperi 3 parfumuri iesi cam la jumatate din pretul platit in Romania. In fond, va puteti cupla la o cumparatura cu 1-2 prieteni, nu cred ca trebuie sa va fac un desen.

Nose, your personal fragrance advisor
Al doilea magazin este Nose ,care vinde doar parfumuri de nisa. Sunt peste 20 de branduri in magazin, dintre care unele lipsesc din magazinele din Romania. Avantajul este ca se pot cumpara parfumuri care in Romania se gasesc doar la 100 ml si la preturi astronomice, la volum mai  mic (30, 50 ml). Preturile esantioanelor sunt foarte bune, de 3 euro/buc. Se pot obtine chiar mai ieftin, la 2 euro daca apelezi la diagnoza lor olfactiva, diagnoza care iti recomanda 5 esantioane la 10 euro. Cei 10 euro pot fi recuperati la urmatoarea comanda, cand ti se scad din pretul final. Un alt avantaj este acela ca transportul este gratuit la cumparaturi mai mari de 80 de euro, deci economisesti 15-30 de euro la o cumparatura. E drept ca pachetul nu-ti vine acasa, ci la posta, dar eu prefer varianta asta aceleia de a fi batuta in cuie, in arest la domiciliu, de o firma de curierat 3 zile. 
Spor la cumparaturi!

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.