Pagini

Faceți căutări pe acest blog

17 aprilie 2014

Ambre Noir-Yves Rocher



Nu prea am mari curiozitati in materie de parfumuri masculine si nici mari priceperi. Nu stiu de ce, dar impresia mea era ca acest parfum este unul destul de bun. Poate pentru ca este un parfum cu semnatura, creatorul lui fiind Christoph Raynaud, cel care a creat si 1 Million. Imi imaginam un acord ambrat aspru, barbatesc, intunecat, ceva plin de caldura si tandrete. Am descoperit un banal parfum care are substante de sinteza tipice oricarui parfum masculin mainstream, fapt ce le face pe toate  foarte asemanatoare.
Notele sunt un bla-bla pentru pacalici. Singura nota  cu miros cat de cat natural este lavanda din deschidere. Este dulceaga si destul de placuta. Peste ea sunt si ceva citrice, probabil bergamota si un elemi care-i asigura aerul cat de cat fresh. Ar mai fi niste vetiver si cardamom, dar acordul ambrat este de toata jena. Puteau sa-i spuna parfumului oricum, numai Ambre Noir nu. Parfumul este  tipic masculin, usor caldut si mimeaza oarece senzualitate. Miroase mai mult a porumb fiert, cu un usor iz acru, decat a ambra. Unde sunt boabele de tonka, unde este patchouli ? Nu stim. Foarte slab !

Numele parfumului: Ambre Noir
Casa: Yves Rocher       
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2012
Creator:  Christoph Raynaud
Gen:  masculin
Descriere oficiala:
note de varf: cardamom, bergamota, mandarina
note de mijloc: lavanda, elemi, frunze de violeta
note finale: cedru, patchouli, vetiver , boabe de tonka

Aprecieri personale
Intensitate: destul de discret, siaj redus
Persistenta: 
Flacon:  paralelipipedic, inalt, din cristal transparent, cu buson negru
Evaluare : 3/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.