Pagini

Faceți căutări pe acest blog

1 mai 2014

Moment de Bonheur-Yves Rocher



Moment de Bonheur este totalmente dedicat trandafirului, fiind un parfum minimalist, cu o compozitie simpla, dar placuta. Daca ar fi sa-l compar cu alte doua parfumuri soliflore pe aceeasi tema, Glow de la Jennifer Lopez si Stella de la Stella McCartney, as zice ca e cel mai bun.
Glow este tot un parfum  ieftin, dar  are un trandafir prea sapunos, oarecum infantil si care-mi aduce aminte de esenta bulgareasca de parfum de trandafir, iar Stella are un trandafir cam sters si delicat si costa prea mult pentru ceea ce ofera. Parfumul de la Yves Rocher este unul metalic, rece, amestecat cu note verzi, crocante. Caracterul metalic cred ca ii vine de la geranium.Oricum este un parfum fresh, de primavara, frumos pentru luna mai, cand nu a dat inca caldura. Pe parcursul evolutiei lui foarte liniare, doar mai adauga ceva dulceata, in rest nu se prea schimba.  Este curat, dar si romantic si cred ca da foarte bine la o fata frumoasa de 16-18 ani. Cei care spun ca dureaza 15 minute, ca sunt si din astia, cred ca nu stiu ce vorbesc, fie nu l-au probat serios, fie vor sa fie rautaciosi cu orice chip. Imi place ca parfumul are un aer natural, chiar miroase a Rosa Centifolia. Patchouli din notele finale nu e cel mai reusit, din pacate si strica parfumul. O fi din perioada crizei mondiale de patchouli. Desigur ca este un parfum pentru cei care iubesc trandafirul si accepta minimalismul in parfumerie. Daca vreti o compozitie sofisticata, eleganta , tre sa cautati in alta parte. Aici este doar limina, aer, soare si roua. Parfumul ofera exact ceea ce promite : un moment de placere, de bucurie, poate chiar de fericire. Costa sub 100 de lei si isi merita banutii.

Numele parfumului: Moment de Bonheur
Casa: Yves Rocher        
Concentratie: 
An de aparitie: EDP
Creator:  Annick Menardo
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: geranium,note verzi
note de mijloc: trandafir Centifolia
note finale: patchouli, cedru

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj decent
Persistenta: in jur de 5 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare :  7/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.