Pagini

Faceți căutări pe acest blog

18 iunie 2014

Signorina EDP-Salvatore Ferragamo

Parfumul este descris pe forumuri cu destul de mult entuziasm, dar eu prea multe lucruri nu pot spune despre el. Spre deosebire de alte parfumuri contemporane, are consistenta, este chiar dens.
In prima faza este dominat de mirosul de piper roz amestecat cu oarece fructe rosii. Este dulce, dar fara exagerari. Pe masura ce evolueaza, devine mai cremos si capata o usoara tenta gurmanda.  Nu stiu daca miroase a panacotta, eu il simt ca pe un floral laptos si cremos, dar un floral ale carui componente nu prea sunt distincte. Parca bujorul  ar fi mai pregnant. Nu prea are nici lumina, nici aer, nu respira, este cam imbacsit. Miroase ca un obiect de imbracaminte care a fost parfumat in mai multe randuri cu parfumuri diferite. Nu pot sa zic ca este urat, dar nici ca-mi place. Cred ca s-a abuzat de piperul rosu, e prea mult si domina tote celelalte ingrediente. In ultima parte se intensifica mirosul de desert, dar nu este o budinca , mai degraba un pandispan cu fructe sau o madeleine. Desi este un parfum plin, dens, nu prea are siaj, dar este destul de longeviv. Laudabil este faptul ca are personalitate distincta. Fiind usor gurmand, are vocatia succesului si cred ca poate fura multe inimi de domnisoare, poate si de doamne. A nu se confunda cu varianta EDT caci cele doua parfumuri au note diferite. Varianta EDP 2011 si editia limitata din 2013 au aceleasi note.

Numele parfumului: Signorina
Casa: Salvatore Ferragamo    
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2011
Creator : Sophie Labbe si Juliette Karagueuzoglu
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: piper roz, coacaze rosii
note de mijloc: isomie, trandafir, bujor
note finale: mosc, patchouli, panacotta

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj redus
Persistenta: 3-4 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 6,50/10 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.