Pagini

Faceți căutări pe acest blog

10 august 2014

Amour de Palazzo-Jul et Mad


Deschiderea parfumului este tare si naucitoare. Aproape ca te sperie si ai crede ca este o varianta moderna de Youth Dew. Este o ambra aromata cu cuisoare si ghimbir.
Parfumul se linisteste brusc si devine un balsamic caldut si bland, cu miros de rasini si patchouli, discret si lipsit de siaj. Ai momente in care crezi ca ai pierdut deja parfumul, dar apare o nuanta de oud care creste apoi. E combinat cu patchouli, o combinatie teoretic periculoasa caci ambele au miros medicinal daca sunt folosite in doze mari. Dozajul este foarte bun, asa ca e frumoasa combinatia chiar daca este intunecata. E foarte masculina, rotunda si blanda. Cred ca parfumul castiga mult in valoare in aer liber, curat si rece. Caldura nu pare sa-i priasca. Finalul este foarte frumos,  delicat, balsamic, cu cistus si ambra. Atmosfera creata de parfum este compatibila cu un « palazzo » venetian si o frumoasa poveste de dragoste. Nu am simtit nicio clipa violeta. De-asemenea, desi unii insista pe nota animalica a parfumului, fapt ce ar putea sa-i  sperie pe unii care nu o iubesc, nu prea reusesc sa o percep. Imi pare un parfum mai degraba masculin, dar nu da prost nici pe o femeie. Un mare inconvenient este pretul. Chiar daca a folosit ingrediente de buna calitate, imi pare mult prea scump.



Numele parfumului: Amour de Palazzo
Casa: Jul et Mad  
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2012
Creator:  Dorothee Piot
Gen:  unisex
Descriere oficiala:
note de varf: piper, cuisoare, ghimbir, nucsoara
note de mijloc: violeta, cedru, piele, patchouli, cistus labdanum
note finale: mosc, oud, ambra, papirus, castoreum

Aprecieri personale
Intensitate: medie, cu siaj redus
Persistenta: longeviv, in jur de 12 ore
Flacon: standardul casei
Evaluare : 8/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.