Pagini

Faceți căutări pe acest blog

9 august 2014

Violette-Fragonard






Nu este ceea ce asteptam, nici macar un soliflor cinstit nu este. Este un floral dulce, lipsit de personalitate, prafos, in care sunt mixate mai multe flori, asa ca violeta se simte destul de putin. E un talmes-balmes urat.
Ma si amuza comentariile cum ca ar fi verde si proaspat. Nu este nici una, nici alta. E uscat precum desertul si lipsit si de gratie si de poezie. Fructele sunt de nerecunoscut. Zici ca e un fel de parfum facut in casa, de o gospodina care si-a cumparat uleiuri esentiale de proasta calitate si le-a amestecat si ea la intamplare. Eu, daca fac un parfum de felul asta , il arunc la gunoi. Jenant si mizerabil, de nepurtat. Nu stiu, dar are Fragonard o groaza de parfumuri de-a dreptul compromitatoare pentru traditia brandului. E drept ca am incercat un servetel parfumat, nu un parfum. Servetelul uscat miroase mai bine, adica are o violeta confiata, traznitor de dulce,  mixata cu trandafir, dar ce ramane pe piele e urat tare.

Numele parfumului: Violette
Casa: Fragonard  
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2012
Creator: 
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: portocala, mure
note de mijloc: violeta, trandafir, iasomie
note finale: capsuna, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: 2-3 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 3/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.