Pagini

Faceți căutări pe acest blog

8 august 2014

Kedu –Memo



Intru in necunoscut. Nu cunosc nici casa, nici parfumierul. Ceva am mai probat, totusi, de la Memo, dar insuficient ca sa primeasca o recenzie. Parfumul este amarui si fresh, foarte verde, foarte citric si cu putin neroli. Asta la inceput. Deocamdata este foarte masculin, destul de comun, dar placut la miros.
Nota de grapefruit este cea dominanta. Ea il face auster, rece, dar rafinat. In etapa urmatoare se simte foarte bine mate, parfumul chiar iti da impresia ca sorbi un ceai rece de mate neindulcit, dar in care s-a stors un strop de citrica. Apoi… apare dulceata, usor florala, finuta, dar greu atribuibila unei flori. Ramane tot un fel de ceai, dar mai agreabil caci a primit si o lingurita de zahar. Poate este frezia (cel putin asta scrie in lista oficiala=. E un miros ca de seva de plante, cu putin piper verde si cu un vag miros floral, ca de bujor. E frumusel, foarte transparent, usor de purtat. Notele de mijloc sunt mult mai feminine decat cele de varf, dar spre final iar are miros de parfum barbatesc. Sincer, nu stiu cum miroase susanul, stiu doar mirosul de covrig cu susan prajit. Mi-e greu sa definesc finalul, mie imi cam aduce a Iso E Super, altceva nu pot sa deslusesc. E frumusel si purtabil, dar nu m-as grabi sa dau bani pe el. Finalul il cam strica, dar pana acolo este OK.

Numele parfumului: Kedu
Casa: Memo       
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2014
Creator:  Alienor Massenet

Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: grapefruit, mandarina, neroli
note de mijloc: mate, frezia, trandafir, bujor
note finale: muschi, mosc, susan




Aprecieri personale
Intensitate: intre discret si mediu
Persistenta: in jur de 4-5 ore
Flacon: vezi imaginea
Evaluare :  6,50/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.