Pagini

Faceți căutări pe acest blog

27 septembrie 2014

Be Delicious-Donna Karan





Un castravete se intalneste cu o magnolie, unul este apos, cealalta cremoasa. In primele 10-15 minute iese o combinatie interesanta, fresh, dar rotunjoara, fara stridente. E un miros ca de iarba proaspat taiata, iar magnolia se simte foarte bine pe acest fond verde.
Parfumul, in ciuda castravetelui, nu este apos, ci dens. Mirosul nu este urat, este un miros curat, de primavara. Ma mira accentul pus de toata lumea pe mar. Bag de seama ca forma flaconului a creat iluzii olfactive caci marul nu se prea simte. Este dulce-acrisor, destul de liniar si cam plictisitor. Avand in vedere ca Maurice Roucel este creatorul parfumului, aveam asteptari mult mai mari. Partea de mijloc a parfumului ar trebui sa fie florala. E un fel de floral, dar foarte fructat. Nu reusesc sa identific florile din lista producatorului, poate doar o tuberoza. Parfumul, dupa 15-20 de minute, se urateste foarte tare si devine de nepurtat. Nu prea imi dau seama ce-l strica, dar devine murdar,  acru-amarui si verde, de parca e o tocanita de ierburi si plante. Nu-mi place absolut deloc, e un exces de note verzi si e acru ca o muratura. Cred ca Maurice Roucel a incurcat retele culinare cu cele de parfumuri. Daca  punea si nitel marar, cred ca ieseau niste castraveciori murati perfecti. La sfarsit apare ceva ca un pufulet roz si dulce, nu stiu ce nota o fi asta, dar ea incununeaza opera.

Numele parfumului: Be Delicious
Casa: Donna Karan        
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2004
Creator: Maurice Roucel
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: grapefruit, castravete, magnolie
note de mijloc: tuberoza, trandafir, lacramioara, violeta, mar verde
note finale: santal, ambra, note lemnoase.

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 2 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare: 3/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.