Pagini

Faceți căutări pe acest blog

27 septembrie 2014

Be Delicious Fresh Blossom-Donna Karan





Ma exaspereaza flacoanele in forma de bomba de la Donna Caran. Sunt si urate si mult prea multe. Nu stiu cine poate sa le tina minte culorile si mirosurile, eu, cu siguranta, nu. Este motivul pentru care nu le-am prea probat in magazin. Asta ar fi a doua bomba pe care o miros mai cu atentie. Se numeste Be Delicious Fresh Blossom.
Are un inceput opulent si fortos, constand din trandafir, grapefruit si note verzi. Timp de cateva secunde se simte un trandafir moale, ulterior este asasinat de un grapefruit amar ca pelinul. I se duce tot farmecul,  devine murdar si urat, trebuie sa faci eforturi ca sa-l mai simti.Combinatia este fatala pentru parfum. Parfumul este gros, vascos, lipsit de delicatete si de feminitate. Lumea il caracterizeaza ca pe un floral proaspat, primavaratic, dar mie nu-mi sugereaza sub nicio forma acest anotimp. Asa-zisele note florale din inima parfumului alcatuiesc o cacofonie florala jalnica, de-a dreptrul scarboasa. Sunt doar ingrediente de sinteza care nu reusesc sa produca, toate la un loc, decat un miros de material plastic cu gust dulce-amarui. E si un miros ca de coaja de mar rosu. Parfumul este foarte laudat pe Fragrantica si ma inspaimant cand ma gandesc ca poate aceste laude ii determina pe unii sa cumpere parfumul. Pot sa va dau un mic exemplu de comentariu : « Soarele straluceste, pasarile canta, copacii sunt plini de flori, iar eu miros divin. » Daca ai mirosit macar o data in viata ta un parfum fin, elegant, de buna calitate , nu pot sa cred ca ajungi sa lauzi licoarea asta. Este unul dintre cele mai urate parfumuri feminine pe care le-am mirosit in viata mea. 

Numele parfumului: Be Delicious Fresh Blossom
Casa: Donna Caran        
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2009
Creator: 
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: grapefruit, frunze de cassis, caisa
note de mijloc: lacramioara,  trandafir, iasomie
note finale: note lemnoase, mar rosu

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: cel mult 3 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 0/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.