Pagini

Faceți căutări pe acest blog

2 octombrie 2014

Mila Schön/Femme vintage- Mila Schön



Sunt bune miniaturile de parfum ca mai avem ocazia sa mirosim parfumuri vintage sau intrerupte fara investitii prea mari. Acest parfum este o marturie in plus, daca mai era nevoie, ca au existat nave amiral in parfumerie dintotdeauna. Unul crea si altii preluau ideea , adaugand cate o nota sau eliminand  o alta.
Youth Dew a inflentat mult parfumeria secolului 20, dovada acest parfum facut dupa mai bine de 20 de ani de la crearea lui Youth Dew. Are cel putin 11 note comune, fiind un fel de Youth Dew diluat si deci mai usor de purtat. E usor mai fructat si mai dulce si nu abuzeaza atat de mult de rasini desi are destule. Are si cam multe cuisoare, ma ustura nasul de la ele. Nu mi se pare un parfum original sub nicio forma. In epoca au fost multe asemanatoare (Cinnabar spre exemplu, care e tot copilul lui Youth Dew). Sincera sa fiu, ma cam plictiseste genul si nici nu pot sa port cu placere si bucurie un parfum de felul asta. Parfumul nu este urat, dar are ingrediente care-l fac aspru si greu, nu-s atat de barbata incat sa-l pot duce.

Numele parfumului: Mila Schön
Casa: Mila Schön
Concentratie: EDP
An de aparitie: 1981
Creator: 
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: citrice, piersica, capsuna, palisandru
note de mijloc: garoafa, iasomie,cuisoare, trandafir, lacramioara
note finale: mosc, patchouli, santal, muschi destejar, ambra, styrax

Aprecieri personale
Intensitate: peste medie, cu oarece siaj, dar nu devastator
Persistenta:
Flacon: vezi fotografia

Evaluare : 6/10   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.