Pagini

Arhivă blog

Faceți căutări pe acest blog

19 noiembrie 2014

Black Friday in parfumeriile online din Romania



Nu stiu daca vom gasi mari chilipiruri in parfumeriile online, dar ar trebui sa fim pe faza caci nu se stie de unde sare iepurele si ne alegem cu ceva cadouri pentru noi sau pentru cei dragi. Deocamdata si-au anuntat reduceri destul de putine parfumerii , iar lista de reduceri vad ca este secreta. Avon promite reduceri de 80%, Depozitul de cosmetice si Hiris au anuntat ca vor prelungi reducerile timp de o saptamana, Elefant  vorbeste de reduceri de 40-80%. Alte magazine angajate in cursa ieftinirilor sunt Yves Rocher,  Emag si Aoro. Parfumeria mea a si publicat parfumurile cu pret redus, deci le puteti selecta si adauga in lista de asteptare de pe acum. Gasiti lista aici.In parfumeriile de nisa este tacere mare, poate ca ele vor amana reducerile pentru 28 noiembrie sau, poate, au vandut destul si nu le intereseaza evenimentul.

Elefant.ro , in materie de parfumuri, nu pot sa zic decat ca si-a batut joc de noi. Nu este, in fapt, nimic ieftinit. Au pus langa parfumuri niste preturi uriase pe care ele nu le-au avut niciodata si apoi pretul obisnuit (chipurile redus). Priviti si voi oferta cu reducere 69%!!!!! Chiar ne crede fraieri. Parfumul asta nu a costat nicaieri vreodata mai mult de 69 de lei, fiind unul dintre cele mai slabute de la Elizabeth Arden. In aceeasi situatie sunt absolut toate ofertele.


Apa de toaleta Sunflowers, 100 ml, pentru femei


Elizabeth Arden 222,08 lei   -69%

69,90 lei

Singura oferta cu adevarat buna o gasiti pe site-ul Yves Rocher. De 106 lei am cumparat 3 geluri de dus, doua deodorante, o pudra de corp, o crema de maini, un parfum Voile d'Ambre, un burete, la care se adauga un cadou surpriza. Transportul 0 lei. Va sfatuiesc sa studiati oferta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.