Pagini

Faceți căutări pe acest blog

7 februarie 2015

Eau de Dali-Salvador Dali





Eau de Dali are o deschidere oarecum intepatoare, verde si citrica, dominata de grapefruit, care-i da un iz usor amarui. Desi te-ai astepta la un floral exploziv, florile sunt gratioase si transparente, usor fructate. Nu prea pot sa ma laud ca as fi putut recunoaste notele de flori declarate oficial. Mie imi miroase parfumul a flori de primavara, o combinatie de lacramioara cu lotus. Spun primavara pentru ca este eteric, spun  lotus caci parfumul are o usoara tenta acvatica. Cu siguranta s-au folosit note de sinteza pentru buchetelul floral, de aceea florile sunt si greu de recunoscut.
Totusi, parfumul  nu este rau, oricum mult mai bun decat alte parfumuri create in anii 90’. Imi pare un parfum de primavara, tineresc si placut la purtare. Este genul de parfum pe care-l faceau cadou mamele fiicelor lor in anii 90’, adica mai sfios si feciorelnic. Il gasesc potrivit la 16-20 de ani si azi, mult mai decorativ si mai bine facut decat parfumurile actuale care se adreseaza aceluiasi segment de varsta. Spre deosebire de ele, Eau de Dali are, in ciuda aparentelor de fragilitate, o constructie solida si o longevitate decenta.

Numele parfumului: Eau de Dali
Casa: Salvador Dali     
Concentratie: EDT
An de aparitie: 1995
Creator:  Karoline Vieth
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: note verzi, ananas, piersica, grapefruit, bergamota, lamaie
note de mijloc: iasomie, ylang ylang, lacramioara, trandafir, iris
note finale: santal, ambra, vanilie, cedru, muschi de stejar
Aprecieri personale
Intensitate: intre discret si medie
Persistenta: in jur de 4 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare :  6,50/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.