Pagini

Faceți căutări pe acest blog

15 februarie 2015

Grapefruit-Comme des Garcons




Parte din seria Energy de la Comme des Garcons, parfumul este exact ceea ce promite. As avea un termen de comparatie care l-ar explicita foarte bine : parfumul  Concentre d’Orange Vert de la Hermes.
Inlocuiti  portocala verde cu grapefruit-ul si adaugati-i ceva mai mult zahar si va puteti lesne imagina parfumul. In faza initiala avem un grape foarte realist, proaspat, amarui, intepator. La pasul urmator, parfumul se indulceste mult si se mai rotunjeste, primind portocala amara si flori de portocal.  In prima jumatate de ora imi place- eu iubesc citricele- ulterior insa se cam leneveste si-si pierde din forta de soc initiala. Nu miroase rau nici acum, dar isi pierde din stralucire si suculenta , din siaj, devenind bland si cuminte, strans lipit de piele, dar era de asteptat sa se intample asta caci notele citrice sunt efemere. Moscul il inmoaie mult,totusi mai pastreaza mirosul de coaja de citrica. Dulceata se diminueaza si ea sensibil. Ramane intr-o stare latenta oarece vreme pe piele, dar nu este foarte longeviv. Desigur ca nu este prea creativ, dar este un parfum agreabil pentru cei care iubesc citricele. Precizez ca sunt cateva note pe care nu le-am simtit simtit: frunza de coacaz, iasomia si irisul. Nu costa prea mult, dar poate este mai rentabil ca pret parfumul de la Hermes.

Numele parfumului: Grapefruit
Casa: Comme des Garcons    
Concentratie: EDT
An de aparitie: 
Creator: 
Gen:  unisex
Descriere oficiala:
note de varf: grapefruit,petigrain, frunze de coacaz
note de mijloc: iasomie, neroli, mandarina
note finale: iris, mosc, muschi de stejar, vetiver

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 7/10 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.